Leo Messi havde ikke regnet med, at Juventus ville slå Atletico ud af Champions League. Argentineren roser Ronaldo, men vil ikke sige, hvem han håber, at Barca trækker i kvartfinalen.

Barcelona er videre  i Champions League efter 5-1-sejren over Lyon på Camp Nou. Fredag bliver der trukket til lod til kvartfinalen, men Leo Messi vil ikke pege på en drømmemodstander. 

”City, Juventus, og Ajax er alle sammen gode. Liverpool har succes med deres offensiv, som de viste i München. Det er alle svære modstandere,” siger den 31-årige argentiner til Movistar efter onsdagens triumf mod det franske hold. 

Leo Messi fortæller, at han er imponeret over Cristiano Ronaldos præstation i tirsdags mod Atletico Madrid. 

”Cristiano og Juventus var fantastiske. Det var en stor overraskelse, da jeg troede, at Atletico ville være stærkere. Men Juventus overkom dem, og Cristiano havde en magisk aften. Alle rivaler er svære, vi kan ikke vælge. Vi må vente på lodtrækningen og se, hvem vi møder.”

Messi havde selv en magisk aften på Camp Nou, da han scorede to af Barcelonas mål og lagde op til yderligere to kasser. Det første opgør endte 0-0, og i går kom hjemmeholdet foran 2-0, inden Lyon reducerede og fik bygget på med et pres og flere chancer, inden Messe og holdkammeraterne lukkede kampen. 

”Vi led i perioder. Det var unødvendigt, og vi gjorde tingene for komplicerede, fordi de intet havde haft, før deres scoring. Men vi gik efter en sejr fra kampens begyndelse. Efter vores første mål var vi mere afslappede med bolden, og vi fik vist os fra vores bedste side,” sagde den argentinske troldmand til det spanske tv-medie.

Messi ligger øverst på topscorerlisten i Champions League med otte scoringer. Samme antal som Robert Lewandowski, men med Bayern Münchens exit til Liverpool, kan Messi stå alene på toppen af listen, hvis han scorer flere mål i turneringen.