Den argentiske fodboldstjerne har tilføjet endnu en rekord til sin liste. Denne gang har han imponeret ved at være den eneste spiller i historien, der har scoret i 16 UEFA Champions League-sæsoner i træk.

Messi opnåede den flotte bedrift i Barcelonas kamp mod Ferencvaros tirsdag, hvor han scorede kampens åbningsmål på et straffespark i kampens 27. minut.

Spillere som Ansu Fati og Philippe Coutinho forøgede herefter catalanernes føring, da de hver især scorede et mål efter Messis straffesparksmål.

Efterfølgende blev det Pedri og Ousmane Dembeles tur til at deltage i målfesten, da de også hver især scorede et mål. Kampen på Camp Nou endte 5-1, og blev Barcelonas første sejr i Gruppe G i turneringen.

Matcher også Giggs-rekord

Mens Messi er den første spiller til at have scoret i 16 sæsoner i træk, er Barcelona-kaptajnen den anden spiller, der har formålet at score i 16 sæsoner totalt set, ifølge Goal.

Messi står nemlig skulder-til-skulder med Manchester United-legenden Ryan Giggs, som også har scoret i 16 sæsoner. Desuden er der ingen anden spiller, der har scoret flere mål i gruppespillet i Champions League, end Messi.

Udover Barcelonas imponerende resultat mod Ferencvaros, var Ronald Koemam glad for at se, at Messi havde genfundet sit normale niveau, efter en række kampe, hvor præstationerne har haltet.

“Måske kune Messis form være bedre i øjeblikket, men han er glad, han træner godt, han er fokusert, han ønsker at spille, og han ønsker at være kaptajn på holdet. Og han forbedrer sig. Jeg har ingen klager,” har Koeman tidligere sagt.

De sidste par måneder har været vanskeligt for Barcelona, der har gennemgået en række store ændringer i deres rækker.

For nu er Messis mål sandsynligvis at styre Barcelona helt til tops i dette års Champions League. Der er dog ingen garanti for, at det vil blive let som en leg.

Barcelona skal bl.a. spille mod Juventus og Cristiano Ronaldo i Gruppe G. Det vides dog fortsat ikke, om portugiseren bliver klar til det ventede opgør den 28. oktober, efter at have testet positiv for covid-19 for et par uger siden.