FC Midtjylland-træner, Kenneth Andersen, er ikke nervøs på grund af karantæne og skader til flere af hans spillere op til kampen mod FC Nordsjælland. Hans trup er bred nok og stærk, understreger han. 

I FC Midtjylland seneste kamp i superligaen på udebane mod AGF, fik klubben hevet en 2-1-sejr hjem på trods af at blive reduceret til kun ni mand i løbet af opgøret. Både Marc Dal Hende og Paul Onuachu blev udvist, men den nigerianske topscorer slipper dog for karantæne.

Til gengæld døjer mestrene med skader til andre spillere i truppen, så den nuværende situation er en god anledning til at benytte sig af bredden i en stærk trup, siger Kenneth Andersen til Tipsbladet. 

”Det er forhåbentligt nu, at vores brede trup skal komme til gode. Alle hold vil blive ramt af skader og karantæner undervejs i en sæson, og dem satser vi på, at vi står godt rustet til at håndtere med en god og bred trup,” siger FC Midtjyllands træner. 

Med Dal Hende ude, kan der blive plads til polakken, Rafal Kurzawa, i startopstillingen. Han kom til klubben fra Amien i januar. Kurzawa har trænet godt og er, hvor han skal være, siger Kenneth Andersen. 

”Han presser sig stille og roligt på, og jeg er helt tryg ved at sende ham på banen, hvis det bliver aktuelt. Det er en meget teknisk stærk spiller, der ser spillet rigtig godt. Man kan godt se, at han har spillet nogle store landskampe for Polen og generelt prøvet nogle ting. Det er en meget klog fodboldsspiller, som jeg er glad for at råde over,” siger træneren til Tipsbladet og understreger i samme interview, at det bliver en svær kamp mod FC Nordsjælland, som han kalder et dygtigt hold med en masse tekniske spillere. 

”De vil gerne have bolden, så det bliver måske en lidt anderledes opgave, men som sådan griber vi kampen an, som vi gør med alle andre, og vi går benhårdt efter at vinde på vores fantastiske hjemmebane.”