Mikel Arteta ønsker at styrke Arsenal-truppen i januar. Det vil han blandt andet gøre, ved at hente Barcelona-spiller Philippe Coutinho.

FC Barcelona byder velkommen til Ferran Torres i januars transfervindue. De kan dog endnu ikke registrere ham i truppen. For at kunne dette, er de nødt til at sælge ud af truppen. De skal nemlig gøre plads til Torres i lønbudgettet.

LÆS OGSÅ: Ferran Torres’ kæreste er datter af Barca-legende: Kan have spillet en rolle i klubskifte

I denne sammenhæng er der især én spiller, de er ivrige efter at sælge. Den catalanske klub vil nemlig rigtig gerne skille sig af med Philippe Coutinho. Han er nemlig en yderst løntung herre.

Coutinho er heller ikke en del af Xavis planer for fremtid. Derfor vil han ikke stå i vejen for et salg af brasilianeren. Og ifølge mediet SPORT har Arsenal interesse i at hente den 29-årige Coutinho til England.

SPORT skriver også, at Mikel Arteta har sagt god for at hente Philippe Coutinho. Han er tilmed af den opfattelse, at han kan hjælpe Arsenal med at opnå en top 4-placering.

Det lykkedes ikke Arsenal at kvalificere sig til europæisk fodbold i denne sæson. Derfor er de desperate efter at sikre sig en plads i top-4.

London-klubben ligger i øjeblikket på en fjerdeplads i Premier League-tabellen, men da spillere som Pierre-Emerick Aubameyang og Nicolas Pepe ikke har præsteret, søger den engelske klub offensive forstærkninger.

Det har resulteret i, at Coutinho er havnet på Arsenals liste over potentielle indkøb. Ikke nok med det, så er der også forlydender om, at der allerede er forhandlinger mellem Coutinho og Arsenal.

Barcelona foretrækker at sælge Coutinho for en fast pris, men et lejeophold kan ikke udelukkes. Det skriver det catalanske medie SPORT.

Efter at have sluttet sig til Barcelona fra Liverpool, har Coutinho været på banen i 106 kampe. I disse kampe har han bidraget med 25 mål og 14 oplæg.

På nuværende tidspunkt er han en af de bedst betalte spillere i den catalanske klub. Her har han tilmed 18 måneder tilbage af sin kontrakt. Han er derfor ikke tvunget til at finde sig en ny klub, hvis ikke han gider.

LÆS OGSÅ: Barcelona dropper Cavani: Vil hente denne spiller

Kan den catalanske klub sælge eller udleje Coutinho, vil det resultere i en stor besparelse i lønbudgettet. Dermed vil det også sikre, at de kan registrere nye spillere i det kommende transfervindue.