Mikel Arteta har et ønske om at hente konkurrence til Aaron Ramsdale, hvilket har fået ham til at kigge i retning af FC Barcelona.

Den 24-årige Aaron Ramsdale er at finde blandt stolperne i de fleste af Arsenals kampe. Han har gjort et ganske acceptabelt job, men Mikel Arteta ønsker at hente konkurrence om målmandsposten.

– LÆS OGSÅ: Man Utd og Chelsea viser interesse for Real Madrid-profil

Her ser han gerne, at det bliver en målmand med erfaring, da det er begrænset, hvad Ramsdale kan bryste sig af på dette punkt. Han har nemlig kun været i Arsenal i en enkelt sæson.

Som følge af dette, er Mikel Arteta angiveligt begyndt at se i retning af FC Barcelona, hvor han har udset sig brasilianske Neto til at give konkurrence til Aaron Ramsdale. Det skriver SPORT.

Den spanske klub skulle være åbne for at lade Neto forlade Camp Nou denne sommer, ligesom han også selv skulle være indstillet på at tage afsked med den catalanske klub.

Den 32-årige målmand skulle nemlig have et ønske om at finde sig en klub, hvor han kan få mere spilletid, end han får i Barcelona, hvor det har været meget sparsomt med minutter på banen.

– LÆS OGSÅ: Pep Guardiola vil hente Barcelona-talent

Problemet er dog blot, at Arsenal primært har interesse i at hente ham på en lejekontrakt, mens både han og Barcelona i højere grad skulle være interesseret i en permanent transfer.