I en intens kamp i Aarhus blev AGF reddet af Mikkel Duelund, der dybt i overtiden sikrede holdet et point mod OB.

Du kan se målet her.

AGF jagtede kalenderårets første sejr efter en række skuffende resultater, mens OB håbede på at komme tilbage på sejrssporet efter et nederlag til Brøndby. Kampen var afgørende for begge hold, med nedrykningsstregen faretruende tæt på for OB, mens AGF havde brug for en sejr for at være med i toppen.

Første halvleg bød på få chancer, men spændingen var intakt.

AGFs Patrick Mortensen var tæt på at bringe hjemmeholdet foran, men VAR bekræftede ikke, at bolden havde krydset linjen.

OBs Tobias Slotsager missede også en stor chance, som blev reddet af AGFs målmand Bailey Peacock-Farrell, der senere måtte udgå med en hovedskade efter et sammenstød.

Dramaet intensiveredes i kampens slutfase. OBs Bashkim Kadrii, der var involveret i sammenstødet med Peacock-Farrell, bragte gæsterne foran med et mål 15 minutter før tid. Det så ud til at være nok for OB, men AGF’s pres i de sidste minutter af kampen bar frugt, da Duelund sikrede det uafgjorte resultat med sit mål i overtiden.

Resultatet betyder, at AGF nu er sikret en plads i oprykningsspillet, mens OB står over for en nervepirrende kamp mod Vejle i næste runde.