AC Milan vil have forstærkninger til kanterne og ser ud til at gå efter Allan Saint-Maximin fra Nice og Everton fra Gremio. 

Milan vil tilbage i det fine selskab i Champions League og have forudsætningerne for at gøre en god figur. Ifølge Tuttosport og SportMediaset er klubben opsat på at forstærke truppen med en eller to farlige kantspillere i sommerens transfervindue.

21-årige Allan Saint-Maximin var også i søgelyset hos Milan i januar, men så snart det bliver muligt at købe spillere igen, vil klubben ifølge de italienske medier gøre et nyt forsøg.

Saint-Maximin har foreløbig scoret seks mål og lavet tre assists i 23 kampe i denne franske liga i denne sæson, og prisen på den unge franskmand skulle ligge på omkring 220 millioner kroner. 

En anden spiller på Milans ønskeliste skulle være den 22-årige brasilianer, Everton Soares, som spiller for Gremio i den brasilianske liga. Han har optrådt to gange på landsholdet, og Everton, som han blot bliver kaldt, har siden sin debut for Gremio spillet 100 kampe og scoret 23 mål.

Han kan både spille helt fremme i angrebet og som kantspiller i venstre side. Hvis Milan skal gøre sig forhåbninger om hans underskrift, bliver han formentlig en dyr herre. Evertons kontrakt med Gremio udløber i 2022, og i januars transfervindue blev han rygtet til Manchester City for små 500 millioner kroner.

Dengang kom der ekstra skub i rygterne om et klubskifte, efter at spilleren var stoppet med at følge Gremio på Instagram, men hans agenter var efterfølgende ude og kalde det en fejl og afviste, at det skulle være en indikation af, at han var på vej væk. 

Saint-Maximin og Nice ligger i øjeblikket på en 10-plads i Ligue 1, mens Everton og Gremio sluttede på en fjerdeplads i den brasilianske Serie A, hvor der var sidste runde tilbage i begyndelsen af december.