Manchester United og AC Milan møder hinanden i 1/8-finalen i Europa League, og her kan Gianluigi Donnarumma meget vel få en forsmag på, hvad karrieren har i vente.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Den 22-årige Milan-målmand har således kontraktudløb i Milan om få måneder, og Il Corriere dello Sport erfarer, at De Røde Djævle er meget interesseret i at have Donnarumma i klubben.

Ifølge Il Corriere dello Sport, så kommer det efter, at Donnarummas agent, Mino Raiola, kræver en årsløn på 75 millioner kroner til Donnarumma, der står noteret for at have spillet 237 førsteholdskampe for AC Milan.

Det har Milan dog ikke midlerne til at kunne acceptere, og de håber derfor på, at Donnarumma er villig til at gå på kompromis, så han dog alligevel kan få forbedret sin årsløn, som i øjeblikket lyder på 45 millioner kroner.

Il Corriere dello Sport skriver, at Manchester United har øjnene fast fikseret på Donnarumma og den nuværende situation i Milan, da de skulle være meget interesseret i at hente ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

De kan derfor få en forsmag på hans kvaliteter, når AC Milan og Manchester United tørner sammen torsdag i Europa League.