I den danske Superliga kæmper AGF fortsat for at sikre sig en plads blandt de øverste hold.

Efter en målløs kamp mod FC Nordsjælland, hvor ingen af holdene formåede at bryde igennem modstanderens forsvar, står AGF nu med 25 point efter 16 kampe.

Dette placerer dem fem point efter FC Midtjylland, som indtager ligaens tredjeplads.

AGFs position i top seks synes næsten sikret, da de har seks point ned til syvendepladsen. Men holdets kaptajn, Patrick Mortensen, er ikke klar til at sætte nye mål for holdet endnu. “Nej, det vil jeg ikke. Det er jo fordi, at vi ved, at I kommer efter os lige om lidt, når vi har tabt de næste tre. Jeg tror også bare, at det er vigtigt, at vi holder benene plantet solidt på jorden, er ydmyg og tager en kamp ad gangen. Det er som regel det, der har fungeret bedst for os,” udtaler Mortensen til TV 3 Sport.

Mortensen har scoret syv mål og lavet tre assists i denne sæson, og han understreger vigtigheden af at nå delmål, før holdet kan begynde at drømme større. “Jeg har kæmpe drømme, og jeg har ikke kun drømme om top seks. Men vi skal lige indfri et delmål, før vi kan snakke om alt muligt andet. Det er vigtigt for os at få tjekket den af, og derfra kan vi kigge lidt opad,” siger han.

Aarhus, som er hjemby for AGF, er kendt for sin passion for fodbold. Mortensen udtrykker sin entusiasme for at bringe mere succes til klubben. “Aarhus er en fodboldglad og gal by, og der er ikke noget, jeg hellere vil end at vinde nogle flere medaljer med den klub,” fortæller anføreren.