Jose Mourinho mener, at det vil gøre ondt på Jürgen Klopp, hvis tyskeren taber sin tredje Champions League-finale.

Jürgen Klopp var i finalen med Liverpool i sidste sæsons Champions League, men tabte til Real Madrid, og da han var træner i Borussia Dortmund, tabte klubben også en CL-finale til Bayern München. Så hvis Klopp og Liverpool ikke slår Tottenham i den kommende finale i den fineste europæiske klubturnering, kommer det til at gøre ondt på den karismatiske manager. Det mener Jose Mourinho. 

”Hvis Jürgen vinder, er det en fantastisk præstation fra hans side. Hvis han ikke vinder … at tabe tre  finaler i Champions League. Uha. Det må være meget, meget hårdt. Men han er en positiv fyr, så jeg er sikker på, at han kun tænker på at vinde,” siger portugiseren i et interview med Sky Sports. 

”Som manager ved jeg, hvad det betyder for en manager at spille en finale i Champions League. Der er altid en negativ side af det, og den negative side er, at det ene hold taber og den ene manager taber.”

Hvis Tottenham vinder kampen, vil det til gengæld være et fantastisk gennembrud for Londonklubben og manager Mauricio Pochettino, mener den tidligere Manchester United-manager. 

”Spurs mangler at vinde titler og at vinde den første vil være fantastisk for dem og kan betyde, at de kan vinde ligatitler, da Champions League er det største trofæ af alle. Det handler ikke om at være med i en finale. Det handler om at vinde,” siger Mourinho til den engelske nyhedskanal. 

Champions League-finalen mellem Tottenham og Liverpool bliver spillet på Santiago Bernabeu i Madrid lørdag den 1 juni klokken 21. Liverpool er favorit til at vinde kampen hos bookmakerne, og hvis klubben fra Merseyside vinder trofæet, vil det være klubbens sjette i historien. Tottenham har til gengæld aldrig vundet turneringen.