I Premier League har man i øjeblikket en trist sag på nakken. Topdommeren Mike Dean har bedt om at blive fritaget for kampe i denne weekend, hvilket kommer på baggrund af, at han, samt sin familie, har modtaget dødstrusler.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Det kommer i kølvandet på flere sager om trusler og racisme mod fodboldspillere, herunder Manchester United-spillerne Marcus Rashford, Anthony Martial og Axel Tuanzebe.

Tottenham-manageren José Mourinho melder sig nu ind i debatten, hvor han naturligvis støtter op om Dean. Han kræver, at man ser handling for at komme problemet til livs.

Det fortæller han til Goal.

“Selvfølgelig har jeg meget ondt af Mike Dean. Jeg har meget ondt af Tuanzebe og af alle denne verdens Mike Deaner og Tuanzebeer,” siger Mourinho til Goal, hvorefter han tilføjer:

“Jeg tror, at vi er nødt til at gøre noget, for én ting er det professionelle liv, og hvad vi gør dér, og den succes, de fejltagelser, den frustration vi har dér.”

Mike Dean har valgt at sende alle truslerne videre til politiet, hvorefter de vil blive anmeldt.

Mourinho har før oplevet en sag lig med Mike Deans. I sin tid som Chelsea-træner beskyldte han Anders Frisk for at være købt at Barcelona i en Champions League-kamp mellem de to klubber.

LÆS OGSÅ: Topdommer modtager dødstrusler: Vil ikke dømme flere kampe

Det førte til, at Anders Frisk og hans familie modtog dødstrusler, hvorfor han valgte at stoppe sin karriere før tid.