José Mourinho fortæller, at han gerne vil være træner i Bundesligaen. Spørgsmålet er for hvilken klub. 

Siden José Mourinho blev fyret i Manchester United i december 2018, har der været masser af rygter i omløb om portugiserens næste mulige trænerjob. Den dobbelte Champions League-vinder blev rygtet tilbage til Real Madrid, hvor han var træner i tre sæsoner. Men så var det som bekendt i stedet Zinedine Zidane, der vendte tilbage i trænersædet hos den spanske kongeklub. 

Nu fortæller Mourinho til magasinet SPORTBild, at han anser den tyske liga for at være interessant. 

Bundesligaen er en spændende turnering. Det er særligt holdene i midten af tabellen, som konstant forbedrer sig og dermed er med til at skabe en god liga. Udsolgte stadion, fantastisk organisation, gode taktiske tilgange for mange hold – Jeg mener, at Bundesligaen er rigtig interessant,” siger han til det tyske sportsmagasin ifølge Sky Sports. 

Tilbage i marts afslørede Mourinho, at han havde sagt nej til en række jobtilbud, hvor han – som det engelske medie skriver – også afviste muligheden for at tage et mere organisatorisk job på dette stadie i hans karriere. Mourinho har ellers været træner i de tre andre store europæiske ligaer –  England, Spanien og Italien – så Tyskland kunne passende være næste destination. 

I interviewet med SPORTBild bliver Mourinho spurgt konkret om en ny klub kunne være Bayern München, men her svarer portugiseren, at han håber, at sydtyskernes nuværende træner Niko Kovac får tid til at blive en succes. 

”Bayern er selvfølgelig en gigant. Men kan ærligt forsikre dig om, at jeg håber, at Niko beholder sit job, da han har arbejdet meget hårdt for nå dette niveau.”

Bayern München sendte Borussia Dortmund hjem med en lussing på 5-0 i weekenden. De forsvarende mestre fører nu Bundesligaen med et enkelt point ned til Dortmund. Der mangler seks kampe i denne sæson.