Neto har udtrykt sin glæde efter at have set den kvalitet, som den brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho er vendt tilbage til Barcelona. Desuden er han også sikker på, at Antoine Griezmann vil bevise sit værd.

Coutinho har været lejet ud til Bayern München i de sidste to sæsoner. Her har han både vundet Bundesligaen, DFB-Pokal og Champions League. Sidstnævnte inkluderer endda et opgør, hvor Bayern München slog Barcelona hele 8-2 i kvartfinalen.

Selvom Bayern valgte ikke at skrive en permanent kontrakt med ham, så det fortsat ud til, at hans fremtid ikke vil være på Camp Nou. Sådan så det i hvert fald ud, indtil Ronald Koemans ankomst som hovedtræner, hvilket pustede nyt liv i Barca.

Glad for Coutinhos hjemkomst

I denne sæson bryster Coutinho sig af to assist, et mål og en afleveringsprocent på hele 88.96 %. Dette er opnået i blot fire La Liga-kampe. Derfor er hans landsmand og holdkammerat Neto glad for at se, at han er tilbage ved at gøre det, han gør bedst i Barca.

“Jeg er glad for at have en ven som Coutinho tilbage i truppen, med sin kvalitet,” sagde den brasilianske målmand på en pressekonference forud for Barcelonas første Champions League-kamp mod Ferencvaros.

“Han har vist sin kvalitet, og at han er begejstret for at være tilbage i klubben. Champions League-titlen, som han har vundet i Bayern, vil give ham en masse selvsikkerhed, og det vil give os en masse.”

Støtte til Griezmann

Omvendt har Griezmann haft en sløj start på sæsonen, hvor han hverkan har leveret mål, assists eller tilmed skabt en chance for en holdkammerat. Det er gældende, selvom han har spillet med i alle fire kampe.

Der blev forventet meget af Griezmann, da han ankom fra Atletico Madrid forud for 2019/20-sæsonen, men den franske verdensstjerne har kæmpet for at nå det ønskede niveau på Camp Nou.

Neto viste dog sin opbakning til sin holdhammerat.

“Jeg vurderer Griezmann meget godt, som altid. Vi ved, hvordan dette erhverv er. Nogle gange bliver tingene bedre og andre gange værrem” tilhøjede han.

“Men jeg kan se, at han er glad og arbejder hårdt under træning, og jeg er sikker på, at han fortsat vil give os meget, som før.”

Denne uge blev det rapporteret, at Barcelonas spillere havde underskrevet en burofax, hvor de stiller sig imod de meget omtalte lønnedskæringer. Det er kun tre spillere, der tilsyneladende ikke har ønsket at underskrive dokumentet.

Barce han annonceret store tab på indtægterne, hvilket særligt skyldes coronaviruspandemien. Neto var dog ikke villig til at gå i detaljer i forhold til dette.

“I forhold til lønproblemet, så tror jeg, at det ville være usammenhængende at svare nu,” sagde han.

“Hele holdet og jeg er fokuseret på spillet, og da det er et personligt og individuelt spørgsmål, har alle hver deres mening.”

“Det vigtige er spillet, og vi fokuserer på at opnå et positivt resultat.”