Gary Neville lagde ikke skjul på, at han ikke var synderligt begejstret over Manchester United i sommerens transfervindue. Han frygtede særligt, hvordan det ville ende med Edinson Cavani, da han frygtede, at han ville være en ny Radamel Falcao.

LÆS OGSÅ: Medie: Sergio Ramos forlader Real Madrid

Heldigvis har det vist sig at være positivt for Manchester United at få den uruguayanske angriber ind i truppen. Der var dog mange, der havde svært ved ikke at stille spørgsmålstegn ved, at de besluttede at hente den tidligere Paris Saint-Germain-stjerne som følge af hans alder. Han er nemlig ved at være oppe i årene efterhånden.

“Jeg var lidt nervøs. Han ankom til allersidst i transfervinduet, og det mindede meget om en række signings, som Manchester United har fejlet med gennem de seneste år, men jeg bliver nødt til at sige, at han har været en åbenbaring,” lød det fra Neville til Sky Sports.

Dernæst kom han ind på, at han især var i tvivl om hans attitude, men også her har han overrasket positivt. Desuden roser han ham også for at arbejde uden bolden, hvilket er meget bedre end Martial, Rashford og Greenwood, ifølge Neville.

“Hans attitude, som man måske kunne have haft sin tvivl om, er perfekt. Hans kvalitet var man aldrig i tvivl om, han er fantastisk. Han arbejder så hårdt uden bolden, og det er meget, meget bedre end Martial, Rashford og Greenwood,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Kommentator er ikke i tvivl: Denne spiller kostede Manchester United sejren

Af samme grund håber Neville også, at de unge angribere i Manchester United vil tage ved lære ved den garvede og rutinerede angriber.