The Magpies blev i sidste måned købt for £300 millioner, hvilket betød, at de fra den ene dag til den anden var blevet verdens rigeste klub.

Ejernes dybe lommer vil umiddelbart medføre, at der bliver sprøjtet flere penge ind i budgettet til spillertransfere, hvortil det kommer, at Newcastle United allerede skulle have udset sig hele tre spillere hos Manchester United.

LÆS OGSÅ: Zlatan vågner altid med smerter: Stiller spørgsmålstegn ved fodboldkarrieren

Manchester United bliver selv koblet sammen med en håndfuld spillere, herunder en Juventus-duo i form af Aaron Ramsey og Adrien Rabiot, hvilket kunne lede til tanken om, at de selv kunne finde på at afskibe en håndfuld spillere.

The Mirror erfarer, at Eddie Howes og co. vil udnytte dette til at fiske nogle spillere fra deres hjemlige rivaler, når transfervinduet atter åbner om syv uger.

De hævder således, at Newcastle United har udset sig Manchester United-duoen Donny van de Beek og Jesse Lingard, som ikke har formået at cementere deres navn i stjernehimlen, men også Dean Henderson skulle have stor interesse, da han angiveligt ønsker at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Officielt: Steven Gerrard ny træner i Premier League-klub

Newcastle er på nittendepladsen i Premier League, og de er det eneste hold i Englands fire bedste rækker, der endnu står noteret for nul sejre i denne sæson.