Superstjernen Zlatan Ibrahimovic gjorde som bekendt comeback på Sveriges landshold, hvor han får masser af ansvar af landstræneren Janne Andersson, siger han.

Det skriver Sportfokus.dk.

Han føler derfor, at han har en masse ansvar, hvilket han i øjeblikket mærker, da han er sammen med netop Sveriges landsholdstrup forud for landets sidste to VM-kvalifikationskampe.

LÆS OGSÅ: United-målmand vil væk: Premier League-klub meldes interesseret

“Jeg føler, at jeg har en masse ansvar. Jeg kommer her med en masse erfaring. Både på og uden for banen. Janne giver mig en masse ansvar, og det kan jeg godt lide. Jeg har en næsten identisk position i Milan,” siger Zlatan til Fotbollskanalen.

Zlatan fortæller efterfølgende, at han hver morgen vågner med smerter i kroppen, hvilket vil få mange til at tænke, hvad drivkraften er – men for Zlatan er der kun ét stort mål i horisonten.

40-årige Zlatan Ibrahimovic vil til VM i Qatar 2022.

“Jeg har nogle mål. Jeg er nødt til at opsætte forskellige punkter, som jeg udfordrer mig selv med. Jeg er nødt til at presse mig selv hele tiden.”

“Mest af alt er det sådan i min nuværende situation. Jeg vågner hver morgen og føler smerte overalt, og jeg spørger mig selv: ‘Hvorfor gør jeg det her?’ Så får jeg de her adrenalinkick. De er meget vigtige,” siger han.

LÆS OGSÅ: Officielt: Steven Gerrard ny træner i Premier League-klub

Han indrømmer da også, at det ville betyde alt, hvis han kunne kæmpe for Sverige til endnu et VM.

“Det ville betyde alt. Jeg har spillet VM og EM, det er, hvad vi kæmper for. At spille mesterskaberne. Så snart du er der… Så ved du, hvad du har kæmpet for. Alle de bedste lande er der, og alle spillerne repræsenterer deres land – det er kraftfuldt.”