Nicki Bille er midt i en retssag med anklager om vold og trusler, men han tror stadig på, at han kan genoptage sin fodboldkarriere. 

Torsdag var Nicky Bille i Københavs Byret i forbindelse med en sag, hvor han skal forsvare sig imod anklager om vold, trusler og overtrædelse af våbenloven. Ikke nok med det, så mødte den 31-årige tidligere superligaspiller op i retten med en arm i gips på grund af en episode før nytår, hvor han blev skudt med et oversavet jagtgevær. Ovenstående er blot de seneste kontroversielle episoder i Nicky Billes privatliv, der har sået tvivl om han overhovedet kommer til at spille professionel fodbold igen. Men det mener hovedpersonen selv, at han gør. Det fortalte han til TV2 foran byretten. 

”Jeg skal spille fodbold igen. Jeg kan ikke stoppe sådan her. Det er noget, jeg har kæmpet for, siden jeg var fem år gammel. Jeg har aldrig lavet andet. Jeg kan simpelthen ikke have, hvis det skal stoppe sådan her. Det ville ikke være respektfuldt over for min egen karriere og mig selv.”

Den måske forhenværende angriber vil ikke udtale sig om den versende sag, men han var ikke bleg for at indrømme, at han har betalt en pris for de voldsomme hændelser. 

”Det har været en rigtig, rigtig hård omgang. Det er et oversavet haglgevær, jeg er blevet skudt med. Så jeg er først og fremmest heldig med at være i live. Det er selvfølgelig ikke godt for min fodboldkarriere, men jeg er virkelig på vej tilbage,” sagde han til TV2Sport. 

Nicki Bille blev fyret i Lyngby i oktober 2018 og har været klubløs lige siden. Han fortæller selv, at der er kontakt fra flere interesserede klubber i udlandet, mens hans manglende form har indtil nu været en hindring. 

”Havde jeg været i form, havde jeg haft en kontrakt allerede nu. Det her var lige ved at dræbe mig, men det har faktisk reddet mit liv. Jeg er i gang med at gøre så mange ting for, at jeg kan komme tilbage og blive den gode gamle Nicki.  Nu håber jeg, at jeg kan komme i gang med at træne og komme i form til den nye sæson.”