Der skal ikke lægges skjul på, at man kan nævne adskillige Manchester United-legender, som ofte kommer med kommentarer til diverse situationer. Her er Nicky Butt ingen undtagelse, som nu udtaler sig om en transfersituation, som han mener er fuldstændig unødvendig for Manchester United.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Han knytter nogle ord til rygtet om, at Manchester United skulle holde øje med West Ham-stjernen Declan Rice, og selvom han ikke skulle være blandt topprioriteterne i United, så ville Nicky Butt såmænd allerhelst have, at han slet ikke blev kædet sammen med United.

Han mener nemlig ikke, at der er nogen grund til hente ham til klubben, når Ole Gunnar Solskjær allerede har Scott McTominay i klubben, som han mener, er oppe på Declan Rices niveau.

“Jeg synes, United er solide på midtbanen. Jeg hører hele tiden ting om Rice, men er han en bedre spiller end McTominay?,” vælger Butt retorisk at spørge under interviewet med Ladbrokes, hvorefter han naturligvis selv kommer med svaret på førnævnte spørgsmål.

“Jeg er ikke sikker. Jeg synes, United har en velfungerende midtbane med McTominay, Pogba og Fernandes.”

Han fremhæver efterfølgende, at Manchester United i stedet burde lægge vægt på at hente forstærkninger til bagerste geled.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

“Denne sommer bør Manchester United først og fremmest lægge vægt på centerbacken – der skal hentes en partner til Harry Maguire.”