Nicolai Jørgensen vil væk fra Feyenoord

Redaktionen — 25. mar 2019 22:11
AARHUS, DENMARK - NOVEMBER 19: Nicolai Jorgensen of Denmark shows frustration during the UEFA Nations League match between Denmark and Ireland at Ceres Park on November 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Den danske landsholdsangriber fortæller, at hans tid i den hollandske klub nok er ved at være slut. Angriberen har brug for luftforandring.

28-årige Nicolai Jørgensen er ikke længere fast mand i Feyenoord, hvor han tidligere har været garant for mange mål. Nu fortæller den danske landsholdsangriber til BT, at hans tid i klubben kan være slut til sommer – hvis det står til ham selv. 

”Det tror jeg godt, at det kunne være. Samtidig ved jeg ikke, hvad klubben har af planer. De har nogle gange sagt nej til, at jeg kunne komme væk. Og så er det måske lidt specielt at sætte mig på bænken. Nu må vi se, hvad der sker til sommer,” siger han til avisen og fortæller, at han skal have et møde på klubben snart. 

”Jeg ved, at jeg skal have et møde i næste uge med vores sportsdirektør, når jeg kommer hjem. Så må jeg høre, hvad de har at sige og tænker. Lige nu har jeg ikke rigtig snakket med nogen dernede. Det har været en lidt speciel tid på det seneste med lidt for meget drama. Jeg har bare prøvet at arbejde hårdt. Det har så ikke båret frugt,” siger han til BT. 

Klubben får ny træner i Jaap Stam til sommer. Og under Feyenoords nuværende træner Giovanni van Bronckhorst har det på det seneste været nogle mærkelige uger, fortæller danskeren. 

”Det har været en rigtig mærkelig tid, specielt efter træneren sagde, at han ville stoppe dernede. Så er der blevet taget nogle valg, som måske er lidt anderledes end før. Specielt da jeg fik chancen mod PSV, hvor han gav mig chancen fra start, og jeg havde en rigtig god kamp. Så var jeg på bænken de næste tre kampe. Den er måske lidt svær,” siger han. 

Nicolai Jørgensen skiftede fra FC København til Feyenoord i 2016, hvor han foreløbig har scoret 33 mål i 67 kampe. Det er endnu uvist, om han vender tilbage til dansk fodbold, hvis han skifter til sommer, eller om han bliver i hollandsk fodbold eller rykker til en anden liga.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere