Nicolai Poulsens skifte fra Randers til AGF har ikke været populært blandt kronjydernes tilhængere. Nu fortæller midtbanespilleren, at han har modtaget hadefulde beskeder og er blevet stoppet på gaden og kritiseret. 

Det var rygtet længe, og da det endelig blev officielt, at den 25-årige midtbanespiller Nicolai Poulsen skiftede til AGF, var utilfredsheden over at skulle sige farvel til klubbens anfører stor blandt Randers’ tilhængere. I et interview med BT fortæller Poulsen, at han på flere direkte måder er blevet konfronteret med utilfredsheden. 

Det skriver Aarhus24.dk.

”Jeg er blevet konfronteret med folks meninger og har modtaget hadske beskeder. Ligeledes er jeg blevet stoppet på gaden, og her er jeg blevet belært om, at jeg ikke kan være mig selv bekendt. Jeg var forberedt på det, og det er kun dejligt, at folk er engagerede,” siger han. 

Nicolai Poulsen har fået sin fodboldopdragelse i Randers og har ved flere lejligheder talt om rivaliseringen mellem de to østjyske klubber. Han pointerer, at Randers har klaret sig bedre end AGF de seneste år, men han mener, at forudsætningerne for topfodbold er større i Aarhus. 

I 2016 gik Nicolai Poulsen glip af OL-deltagelse, da han blev tacklet så hårdt af Mustafa Amini, at han fik hjernerystelse og knoglebrud. Nu skal de to spillere være holdkammerater i AGF. Det har parterne dog også været i Randers. 

”Selvfølgelig var jeg efterfølgende en bitter mand, men der er fra min side ikke mere. Livet går videre. Det skal siges, at jeg fungerede fint med Amini, da vi spillede sammen i Randers. Kan vi få det spil op at køre igen, ser det spændende ud,” siger han til formiddagsavisen. 

Til samme avis siger AGF-træner David Nielsen, at han regner med, at de to parter kommer til at gå godt i spænd, og han ser ingen grund til at gøre et større drama ud af emnet. 

”Det er min erfaring fra fodboldverdenen, at dem man skændes med på det modsatte hold, ofte bliver ens kampfælle, når man iklæder sig samme spilledragt. Jeg kan godt se, at der måske gemmer sig en sexet Se og Hør-historie. Men det tror jeg altså ikke, det kommer til at blive.”