Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er ofte, at man har en spiller løbende rundt i 3F Superligaen, der bliver kædet sammen med klubber som Ajax og Manchester United, der begge som bekendt meldes interesseret i at hente Kamaldeen Sulemana i FC Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Solskjær om United-kædet Harry Kane: “Selvfølgelig vil vi forbedre holdet”

Det ser dog ud til, at flere og flere melder sig ind i kampen om at sikre sig hurtigløberens signatur, da Flemming Pedersen fortæller til TV3 Sport, at Liverpool således slutter sig til kampen om Kamaldeen Sulemana.

Han har vist sig frem i Superligaen som lyn og torden i denne sæson, og det har fået klubber som Ajax og Manchester United til at følge ham tæt, og begge klubber har sågar bekræftet, at interessen for Nordsjælland-stjernen er reel.

Flemming Pedersen, cheftræner i FC Nordsjælland, fortæller dog nu, at Liverpool viser interesse for stjernen.

“Ajax er måske det sikre valg. Der vil han helt sikkert få masser af spilletid. United, Liverpool og andre, der er på banen, vil ikke blive et for stort spring for ham. For han er ekstraordinær,” siger Flemming Pedersen.

Det blev fulgt op med endnu et spørgsmål, der lød på, om han har niveauet til at kunne spille i Premier League, hvortil Flemming siger:

LÆS OGSÅ: Medie: United vil stadig have Kane trods Cavani-forlængelse

“Det er et godt spørgsmål. Det kommer også an på, hvem han får som træner. Men jeg kunne godt se ham i Premier League,” kom det fra Flemming Pedersen efter kampen.