Det er ikke blevet til meget spilletid i Manchester United for Donny van de Beek. Det er heller ikke blevet til synderligt mange minutter på banen for det hollandske landshold.

LÆS OGSÅ: Rooney håber at kunne holde Manchester United-spiller i Derby i næste sæson

I den netop overståede landskampssamling med det hollandske landshold, fik han dog et par minutter i benene. Desuden fik han også scoret et enkelt mål. Spørger man Ole Gunnar Solskjær, mener han, at det er noget, der kan hjælpe midtbanespilleren.

Som der også er givet udtryk for herover, så har det ikke været en let første sæson for Manchester United. På trods af dette, har den norske manager dog ikke mistet tilliden til den hollandske midtbanemand.

“Nogle gange er det helt naturligt, at hvis du ikke spiller, og du får nogle skader, så mister du noget selvtillid og den der sidste gejst. Så tager du væk med landsholdet – og jeg taler ud fra egen erfaring – og så kan du få det lidt bedre med dig selv,” sagde Solskjær ifølge Manchester Evening News.

LÆS OGSÅ: Solskjær afviser: Han kommer ikke til Manchester United

“I fredagens træning scorede han nogle top, top mål. Det har gjort en verden til forskel for ham at være afsted med Holland, og forhåbentlig er det noget, vi kan se de næste otte uger, og så når vi starter op igen, siger han,” sagde han også.