Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) har besluttet at åbne en sag mod de dommere, der var involveret i episoden, der resulterede i, at en Champions League-kamp i december mellem Paris Saint-Germain og Istanbul Basaksehir blev afbrudt. Det har UEFA selv oplyst, ifølge Ritzau.

LÆS OGSÅ: Officielt: Ingen Neymar i Barca-brag

Der var ikke spillet i mere end et kvarters tid, da spilleren forlod banen. Det skete som følge af, at assistenttræner i Istanbul-klubben Pierre Webo var blevet udvist.

Ifølge Webo skulle den rumænske fjerdedomer Sebastian Coltescu have refereret til ham i denne situation ved at kalde ham for “ham den sorte”. Det har den tidligere camerounske landsholdspiller efterfølgende udtalt.

Det var naturligvis noget, der skabte en massiv diskussion på sidelinjen, hvilket i sidste ende også resulterede i, at spillerne fra begge hold besluttede at forlade banen i protest over udtalelsen.

UEFA har nu planer om at undersøge, om Coltescu og han dommerkollega Octavian Sovr brød artikel 11 i forbundets disciplinære regler. Denne artikel handler om generel opførsel, og har blandt andet fokus på brud, der kan medføre skader på fodboldens omdømme, skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Ikke den bedste start: Zaha begik stor brøler ved lægetjek i Manchester United

Første dagen efter blev kampen spillet færdig. Til denne kamp blev der selvfølgelig brugte andre dommere. Paris Saint-Germain endte med at vinde 5-1.