Manchester United har nydt fremskridt i denne sæson, hvilket har medført, at de i skrivende stund er at finde på en andenplads efter 29 spillerunder.

LÆS OGSÅ: Transferguru afviser: Han er ikke på vej til Manchester United

I begyndelse af sæsonen mødte Ole Gunnar Solskjær stor kritik, men i takt med, at sæsonen er skredet frem, har han formået at lukke munden på mange af dem, der har kritiseret ham. Det gør sig også gældende for klubbens udøvende næstformand Ed Woodward.

Det er noget, som Ed Woodward selv har løftet sløret for i et sjældent interview med Sky Sports. I dette interview kommenterede han dog ikke blot på den norske United-manager, men også på klubbens generelle situation i øjeblikket.

“På trods af, vores gang med klubben fortsat er alvorligt påvirket af situationen, er vi fortrøstningsfulde over, hvor modstandsdygtige, vi har vist os under pandemien. Vi er blevet mindet om fodboldens vigtighed som kilde til samfundet, underholdning samt fansenes stolthed overalt i verden,” lød det fra Ed Woodward.

Herefter udtalte han sig også om Ole Gunnar Solskjær, som han roste for at have skabt meget klare fremskridt.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Flere spillere klar til Milan-opgør – men ikke Cavani

“Fremskridtene under Solskjær er meget klare, hvor spillerne reagerer positivt på hans ledelse. Ungdomsrækkerne er der også fremskridt at fortælle om såvel som vores kvindehold, så det er alt sammen positivt,” lød det fra Ed Woodward til Sky Sports.