Thomas Tuchel får mulighed for at slå sig løs på transfermarkedet denne sommer. Han har nemlig fået et enormt transferbudget at lege med.

Der er op til flere spillere, der er meldt på vej væk fra Chelsea. Andreas Christensen er på vej til FC Barcelona, mens Antonio Rüdiger er på vej til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente La Liga-stjerne som Andreas Christensen-afløser

Hertil er der også rygter om, at både Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta er på vej væk. Begge de to spanske forsvarsspillere bliver desuden kædet sammen Barcelona.

Ikke nok med det, så er der også tvivl om, hvorvidt spiller som Romelu Lukaku og Timo Werner vil være at finde i Chelsea, når 2022/23-sæsonen fløjtes i gang.

Som følge af dette, bliver Chelsea nødt til at gå på indkøb denne sommer, da der er brug for at hente nye spillere til, der kan udfylde hullerne og styrke den engelske trup.

Tilsyneladende er den nye ejer af Chelsea, Todd Boehly, godt klar over dette. Derfor har han ifølge 90min givet Thomas Tuchel mulighed for at bruge op til 200 millioner pund til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Frenkie de Jong åben for skifte til denne klub

Derfor må det forventes, at Chelsea har i sinde at være aktive på det kommende transfermarked, hvor de blandt andet er blevet kædet sammen med Sevillas Jules Koundé.