Simon Kjær har forlænget med AC Milan, og har i samme ombæring sikret sig en stor lønforhøjelse.

Simon Kjær er inde i en rigtig god periode af sin karriere. Ikke nok med, at han har haft stor betydning, at det danske landshold har kunne kvalificere sig til VM i Qatar næste år, så har han også sikret sig en ny kontrakt i AC Milan.

LÆS OGSÅ: Xavi er ikke eneste kandidat: Tidligere Serie A-træner overvejes som Koeman-afløser

I denne uge forlængede den danske forsvarer nemlig sit ophold i Milano frem til 2024. Dermed kommer han ikke til at forlade klubben foreløbigt.

Den 32-årige danske forsvarer kan ikke blot glæde sig over, at hans ophold i Milano er blevet forlænget. Han kan også glæde sig over, at han har sikret sig en betydelig lønforhøjelse. Det beretter det italienske medie Calciomercato.

Det italienske medie skriver, at Simon Kjær fremover får en årsløn på 11 millioner kroner efter skat. Det er en lønforhøjelse på to millioner kroner, da hans nuværende årsløn lyder på ni millioner kroner.

Hertil er der mulighed for at forøge hans indkomst yderligere, da han også har fået indskrevet en række bonusser i sin kontrakt. Udløses disse bonusser, kan hans løn stige yderligere.

Simon Kjær blev hentet til AC Milan i starten af 2020, hvor han blev hentet ind på en lejeaftale fra den spanske klub Sevilla. Han formåede dog at imponere i det italienske, og det førte derfor til, at Milano-klubben købte ham på en permanent aftale.

LÆS OGSÅ: Nu melder Inter ud om Christian Eriksen

Siden da har han været i aktion for den italienske storklub hele 66 gange. I denne sæson har han desuden været en fast del af truppen, hvilket naturligvis har haft afgørende betydning for, at han har sikret sig en forlængelse.