I et nylig interview har Bayern Münchens nye rekordsigning, Nestory Irankunda, afsløret, at han er en stor fan af FC Barcelona og har idoliseret tre af klubbens legender gennem sin opvækst.

Irankunda, der kun er 17 år gammel, blev i går hentet til Bayern fra det australske hold Adelaide United på en rekordtransfer fra en australsk klub. Han forventes at flytte til Tyskland i juli næste år

Irankunda udtrykte i sit interview sin støtte til FC Barcelona og fortalte, at han i sin ungdom drømte om at blive en centerforsvarer som Carles Puyol og Gerard Piqué. “Jeg plejede at ville være centerforsvarer. At se Barcelona, det er mit hold, som jeg støtter. Carles Puyol og Gerard Piqué, jeg plejede at se meget op til dem,” sagde Irankunda ifølge SPORT.

Efter Irankunda blev omskolet til kant, begyndte han at se op til en anden Barcelona-legende, Lionel Messi. “Tingene ændrede sig, da jeg blev kaldt til en prøvetræning hos Croatia Raiders. De omskolede mig til angriber, og jeg scorede en håndfuld mål,” forklarede Irankunda. “Jeg har altid ønsket at spille som Messi, han inspirerer mig til at blive en bedre spiller. At se den måde, han spiller på, er hvad jeg forsøger at efterligne; ingen kan spille som ham, men det er sådan, jeg forsøger at spille mit spil,” tilføjede han.

Irankunda, der fylder 18 år i februar næste år, vil efter planen ankomme til Bayern München til sommer 2024.