Lyon har skrevet under med AC Milans midtbanespiller, Lucas Paqueta. Brasilianeren har skrevet under på en fem-årig kontrakt, der så ham blive solgt for €20 millioner.

Lucas har også været inde i varmen hos det brasilianske landshold, hvor han var med i truppen, der vandt Coma America i 2019. Han slutter sig nu til et Lyon-hold, der har flere brasilianere i truppen, herunder Bruno Guimaraes og Thiago Mendes.

Den 23-årige Lucas Paqueta tørnede ud for AC Milan 44 gange, efter han kom til klubben fra Flamengo i 2019.

“Det er en stor signing for klubben. Jeg har længe ville bevise, at vi også kan lave store signings, der kan være med til at opbygge klubbens fremtid,” siger klubbens præsident, Jean-Michel Aulas.

De siger, at han længe har været i klubbens søgelys, efter han havde en fantomstart på sin karriere, hvor han også kom på landsholdet. De ønskede en teknisk spiller, der ønsker at give 100% for sin klub, hvorfor valget altså faldt på Lucas.

Han udtaler selv:

“Tiden i AC Milan har været en god oplevelse, hvor jeg fik plads til at vokse. Jeg er nu fuldt fokuseret på Lyon. De andre brasilianere i klubben vil hjælpe mig med at falde til, så jeg kan opbygge et kammeratskab med de andre i klubben”.