Der er mindre end to uger til, at FC Barcelona skal spille sin første kamp i Champions League. Nu har klubben udsendt en officiel liste over de spillere, der er udtaget til den prestigefyldt turnering.

Det drejer sig om 29 spillere, da alle er blevet indskrevet til turneringen. De 29 spillere består af 24 spillere fra førsteholdet og fem fra B-holdet.

Det første opgør for gruppespillet, bliver for Barcas vedkommende afviklet den 20. oktober. Her skal de spille mod ungarnske Ferencvaros, der gæster Camp Nou.

Herunder kan du se de spillere, du kan forvente at se på banen, når Champions League bliver skudt i gang.

I og med, at de naturligvis har hele førsteholdstruppen med, er følgende spillere med på listen: Ter Stegen, Neto, Dest, Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Umtiti, Araujo, Alba, Junior Firpo, Busquets, De Jong, Aleñá, Pjanic, Puig, Messi, Matheus, Coutinho, Trincao, Pedri, Braithwaite, Fati, Dembéle og Griezmann.

Desuden har de også valgt at medtage de to keepere, Iñaki Peña og Arnau Tenas, samt Mingueza, Ilaix og Konrad,. Disse spillere er de fem spillere, som de har taget med fra B-holdet.

Foruden de 29 spillere, der er nævnt i denne artikel, har Barca også lov til at bruge spillere under 21 år, der har spillet i La Masia i mindst tre år.