FC København har hentet forstærkninger til målmandsposten i kølvandet på Kamil Grabaras skade.

FC København har valgt at styrke målmandsposten med den australske landsholdsmålmand, Mathew Ryan, som bliver hentet i Real Sociedad.

LÆS OGSÅ: Guardiola sammenligner Haaland med Messi

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår, at den 30-årige Mathew Ryan har underskrevet en toårig aftale.

Ryan har en fortid i en række prominente klubber i Europa, hvilket omfatter både Club Brugge, Genk, Valencia, Brighton, Arsenal og senest Real Sociedad.

“Efter Kamil Grabaras skade har vi søgt efter en tilføjelse på målmandsposten, og vi er meget tilfredse med den løsning, vi har fundet med Maty, som både på kort og længere sigt sikrer øget konkurrence og kvalitet på den position,” siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Også cheftræner Jess Thorup er glad for at have fået en tilføjelse til målmandsposten, da han ser Mathew Ryan som en meget dygtig målmand.

“Det er en meget dygtig målmand, der kommer til København og han vil helt sikkert skærpe konkurrencen på den position,” siger han, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Klub har budt på Martin Braithwaite

“Hans karriere i Europa har altid været på højt niveau, og han er i høj grad en vindertype, der sætter barren højt for sig selv og sine holdkammerater.”