Onsdag aften skal FC Barcelona spille mod Sevilla i semifinalen i Copa del Rey. Til denne kamp har Ronald Koeman naturligvis udtaget sin trup. Her har han været nødt til at udtage alle 18 førsteholdsspillere, ligesom han også har valgt at supplere op med en række spillere fra B-holdet.

LÆS OGSÅ: Skal finansiere Mbappé-køb: Real Madrid overvejer at sælge til Liverpool

Det har betydet, at truppen til opgør mod Sevilla i Copa del Rey ser ud som følgende:

Ter Stegen, Neto, Umtiti, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Puig, Pedri, Matheus, Trincao, Messi, Griezmann, Dembélé, Peña, Mingueza, Ilaix, Konrad og Collado.

Som følge af skader, har Ronald Koeman været nødt til at klare sig uden Piqué, Sergi Roberto, Araujo, Coutinho, og Fati, da han skulle sætte sit hold. Ikke nok med det, så er både Braithwaite, Pjanic og Dest også blevet meldt skadet, hvorfor de heller ikke har været til rådighed for Koeman, da han skulle sætte sin trup.

Da Ronald Koeman har været begrænset i forhold til de spillere, han har haft at vælge mellem, har han været nødt til at se i retning af B-holdet. Af denne grund er der i opgøret mod Sevilla onsdag aften fem spillere med fra B-holdet i truppen.

LÆS OGSÅ: Braithwaite: Disse fire mål har været mest betydningsfulde

Kapen bliver spillet kl. 21.00 onsdag aften, men den bliver dog ikke vist på en dansk tv-kanal.