Det er ikke alle United-spillere, der har haft lige stor succes i denne sæson. En af dem, der har kæmpet for at følge trop, er franske Anthony Martial. Han var dog en afgørende spiller i søndagens sejr over Manchester City.

LÆS OGSÅ: Roy Keane med forudsigelse om Dean Hendersons fremtid

Den 25-årige franskmand spillede 88 minutter i Premier League-opgøret, hvor der blevet scoret mål af Bruno Fernandes og Luke Shaw, som var nok til at sikre en sejr til Ole Gunnar Solskjærs tropper.

Efter opgøret lagde Solskjær ikke vægt på, at han var meget begejstret over Martials præstation mod Manchester City. Det gjorde han klart, da han efter kampen udtalte sig til Sky Sports.

“Jeg syntes, at Anthony var helt fantastisk i dag. Han var mere af den gamle Anthony,” sagde Solskjær til Sky Sports, og fortsatte:

“Han vender sig om, får fat i den, og at tro på, at man tvivlede på ham i morges.”

“Indtil to timer før kampen. Indtil efter opvarmningen for at være fair, var jeg ikke sikker på, om han ville spille eller ej. Så fantastisk. Det var det samme med Luke.”

“Selvfølgelig genopdagede han (Martial, red.) sig selv i dag, føler jeg. Han var virkelig stærk på bolden og positiv.”

LÆS OGSÅ: Medie: Ingen alvorlig skade til Marcus Rashford

“Og vi skal være positive. Vi skal være et positivt hold. Vi ønsker selvfølgelig at spille i et højt tempo, men vi var nødt til at forsvare os godt. Du er nødt til at forsvare dig, så du kan angribe den plads, det giver.”