Gianluigi Buffon har været i aktion for det italienske landshold hele 176 gange. Det blev udlignet af spanske Sergio Ramos, da han var en del af det spanske landshold, da de spillede mod Holland onsdag.

LÆS OGSÅ: Real Madrid vil stjæle City-emne for næsen af Barcelona

I dag var Sergio Ramos igen at finde i startopstillingen for det spanske landshold. Denne gang spillede de mod Schweiz, hvilket betyder, at den 34-årige midterforsvarer overgår den italienske målmands kamptotal.

Mexicanske Ramos Claudio Suarez har ligeledes spillet 177 kampe for det mexicanske landshold. De to har kun fire spillere over sig, som har spillet flere landskampe for deres landshold.

I toppen finder man Ahmed Hassan, der står noteret for intet mindre end 184 landskampe for Egypten. De mange landskampe blev spillet mellem 1995 og 2012.

Det er bestemt ikke utænkeligt, at Sergio Ramos slår denne rekord, da han er blot otte kampe fra at slå den. Han ligner desuden ikke en mand, der er klar til at indstille sin karriere.

Ramos fik sin debut for det spanske landshold i en testkamp mod Kina i 2005. Han har derfor været en del af landsholdet i 15 år.

LÆS OGSÅ: Alexander Bah: Vil gerne prøves af i udlandet

Real Madrid- og Spanien-kaptajnen er en del af truppen, der i øjeblikket er afsted for at spille Europa League-kampe mod Schweiz og Tyskland.