FC Barcelona ønsker at skille sig af med Samuel Umtiti. Nu er han blevet tilbudt til Premier League-klubben Arsenal.

Samuel Umtiti har ikke nogen plads i Barcelona-truppen under Xavi. Derfor ønsker den spanske storklub at skille sig af med ham i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Efter Mbappé-fiasko: Nu vil Florentino Perez stjæle Barca-transfermål

Dette har medført, at han er blevet sat i forbindelse med flere forskellige klubber. Det skulle dog primært være de franske klubber Nice, Stade de Rennes og Montpellier, der er interesserede.

På trods af, at han ikke har fået meget spilletid i Barcelona, føler Umtiti dog ikke, at han er færdig med at spille fodbold. Han vil derfor videre til en anden topklub.

Af denne grund virker det usandsynligt, at et skifte til en af de tre franske klubber, er noget, der er tiltalende for den 28-årige forsvarer.

I og med, at Barcelona er meget ivrige efter at skille sig af med Umtiti, er han nu blevet tilbudt til Arsenal, og ifølge det spanske medie Fichajes, overvejer de et køb.

Den engelske klub er nemlig på jagt efter en forsvarer, der kan rotere med Ben White og Gabriel. Til dette formål skulle de efter sigende have Umtiti med i deres overvejelser.

LÆS OGSÅ: Endnu en PL-klub melder sig ind i kampen om Alexander Isak

Det vides dog ikke, om Umtiti har interesse i at foretage et skifte til Arsenal. Han skulle dog have set i øjnene, at han er nødt til at forlade Barcelona til sommer.