Kylian Mbappé var længe det højest prioriterede transfermål for Real Madrid, men den franske stjerne besluttede at blive i PSG.

Da Real Madrid ikke får styrket truppen med Kylian Mbappé denne sommer, er de nødt til at se sig om efter alternativer.

LÆS OGSÅ: Åben for salg: Barcelona prissætter Sergino Dest

Deres næsthøjest prioriterede transfermål var norske Erling Haaland. Han har dog allerede skrevet kontrakt med Manchester City.

Ifølge Fichajes har dette medført, at de nu er begyndt at kigge samme retning som FC Barcelona.

Det spanske medie skriver nemlig, at Real Madrid-præsident Florentino Perez skulle være interesseret i at stjæle Barca-transfermålet Robert Lewandowski.

Den polske angriber er i dialog med Barcelona, der er meget ivrige efter at hente ham til Camp Nou, selvom han har kontrakt med Bayern München til næste år.

I forvejen var det vanskeligt for Barcelona at sikre hans underskrift, da Bayern München angiveligt kræver en stor sum penge for ham, mens polakken også har høje lønkrav.

Anderledes forholder det sig dog for Real Madrid, der ikke er i finansielle problemer, som det gør sig gældende i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Medie: Pogba nærmer sig treårig kontrakt

Det kan derfor ende med, at den polske angriber skifter fokus fra at ville skifte til Barcelona, til i stedet at ville tage imod et tilbud fra Real Madrid.