Mario Balotellis kontrakt med Marseille udløber i denne måned, og nu bekræfter Parmas sportsdirektør klubbens interesse i angriberen. 

Parma undgik nedrykning i den forgangne sæson i Serie A, og nu skal der forstærkninger til, så klubben kan manifestere sig i den bedste italienske fodboldrække i år. Parmas sportsdirektør Danielle Faggiano sig til Radio Kiss Kiss, at man gerne vil hente Mario Balotelli, ligesom Daniele De Rossi er interessant, men sidstnævnte er dog for dyr for den norditalienske klub. 

Balotellis kontrakt med Marseille udløber den 30 juni, og så er den 28-årige angriber fri til at forhandle med interesserede klubber. 

”Balotelli er en spiller, vi kan lide, men det kan mange andre også. Vi kigger på mange angribere, men det er ikke nemt,” siger sportsdirektøren. 

Den kontroversielle italienske spiller skiftede i januar måned til Marseille på en fri transfer efter at have spillet i 2,5 år i Nice, men hans nye kontrakt gjaldt kun i seks måneder. Spørgsmålet er, hvilke klubber Parma skal konkurrere med for at sikre sig den engang så lovende angriber, som må siges ikke for alvor at have indfriet de forventninger, der var til ham engang, hvor han blandt andet imponerede ved EM 2012 og blev turneringens topscorer. 

Daniele De Rossi er også fri på markedet efter at have sagt farvel til Roma. Men den 35-årige midtbanespillers lønkrav er en for stor hindring, siger Danille Faggiano.

”Det er sandt, at vi har overvejet De Rossi, men vi havde ikke råd til ham.”

Ifølge rygter i italienske medier skulle De Rossi også have afvist et tilbud fra Fiorentina, mens argentinske Boca Juniors også har været nævnt som en mulig ny arbejdsgiver for den italienske verdensmester. 

Parma har til gengæld hentet Andrea Adorante i en byttehandel med Inter, der blandt andet sender Gabriel Brazao til den milanesiske klub.