Pep Guardiola: Derfor er Juventus favoritter til at vinde Champions League

Redaktionen — 13. mar 2019 11:26
Foto: Claudio Villa/Getty Images

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, mener, at Juventus må være favorit til vinde Champions League efter deres sejr over Atletico Madrid.

Både Manchester City og Juventus er i kvartfinalen i Champions League efter spektakulære præstationer. City vandt 7-0 over Schalke 04 på hjemmebane efter at have vundet 3-2 i det første opgør, mens Juventus slog Atletico Madrid med 3-0, som var resultatet, der skulle til efter 2-0 nederlaget i første kamp.

Og den bedrift imponerer Pep Guardiola, som siger, at Juventus ser giftige ud. Cristiano Ronaldo scorede hattrick i kampen, og med portugiseren i angrebet har italienerne et meget farligt våben, mener City-manageren. 

”Madrid er ude, men der er stadig Juventus. De har Ronaldo – de går efter at vinde Champions League nu. Han havde alt presset på sine skuldre, han scorer tre gange mod Atletico Madrid, og de går videre. Det er den type spiller, som vi kan komme til at møde for at gå videre til næste fase. Men vi vil prøve. Det vil jeg love,” siger Guardiola til Evening Standard og uddyber, hvad han mente, da han sagde, at City stadig var for umodne til at vinde Champions League

”Da jeg sagde, at vi var et teenage-hold, sagde jeg ikke, at vi ikke ville kæmpe. Men klubbens største succes i Champions League er en semifinale – sammenlignet med Real Madrid, der har vundet pokalen 13 gange eller Barcelona, Liverpool og Juventus, der vundet den, hvad ...seks, syv og otte gange? Men vi – teenagerne – har tålmodighed, ambitioner og er ikke bange. Vores mål er at nå semifinalen for anden gang i klubbens historie,” pointerede spanieren. 

”Nu er Real Madrid ude, Atletico er ude, og PSG er ude. Det er unfair, men denne turnering er ekstremt svær.”

Onsdag aften er de to resterende kampe i ottendedelesfinalerne, hvor Barcelona spiller hjemme mod Lyon, mens Bayern München tager imod Liverpool. 

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere