Pep Guardiola udtrykte på et pressemøde mandag sin beundring for en spiller fra F.C. København, nemlig forsvarsspilleren Denis Vavro.

Denne ros kom i forbindelse med forberedelserne til Champions League-ottendedelsfinalen mellem F.C. København og Manchester City.

Guardiola fremhævede specifikt Vavros evner i pasningsspillet som noget, han sætter stor pris på. “Jeg elsker begge centrale forsvarsspillere – især Vavro. Jeg kan godt lide de kvaliteter, de har i pasningsspillet,” sagde Guardiola.

På F.C. Københavns side erkendte træner Jacob Neestrup udfordringen i at stå over for Manchester Citys stjerner som Kevin de Bruyne og Erling Haaland.

Neestrup påpegede, at selvom det kan være svært at begrænse disse spilleres indflydelse over tid, er nøglen at minimere rummene og forstå deres spillestil. “Uanset hvor dygtig du er, vil du aldrig kunne lukke ned for de to over tid, men det handler om at gøre rummene så små og kende deres karakteristika,” udtalte Neestrup.

F.C. København står over for en stor udfordring, ikke kun på grund af de to nævnte stjernespillere, men også fordi de skal være opmærksomme på flere andre spillere på Manchester Citys hold, der opererer på et højt niveau. Med returopgøret planlagt til at finde sted i Manchester om tre uger, er der meget på spil for det danske hold, som desuden må undvære en af deres profiler til det afgørende opgør.

Har FCK overhovedet en chance, det kan du finde ud af her.