Den tidligere Manchester United-målmand Peter Schmeichel er gået i flæsket på en United-spiller efter onsdagens kamp.

Manchester United har fået rigtig meget kritik efter deres kamp mod Galatasaray. To gange var den engelske klub foran – først med 2-0 og dernæst med 3-1. Alligevel endte de med at spille uafgjort i Istanbul.

Efter kampen har danske Peter Schmeichel rettet kritik af en særlig United-spiller. Han har først og fremmest være efter André Onana, som igen begik flere store fejl. Men det er ikke kun den camerounske målmand, der får kritik.

Den tidligere landsholdsmålmand er også gået i flæsket på Anthony Martial, som blev skiftet ind som afløser for Rasmus Højlund. Han kritiserede ham i høj grad for hans manglende arbejdsindsats på banen, hvilket havde betydning for kampens endelige udfald.

“Når du er foran 2-0 – og det er ikke første gang, vi er foran 2-0 i denne turnering – skal du slå kampen ihjel. Du skal sørge for, at det andet hold ikke kan komme ind i kampen. Man holder på bolden og man sørger for ikke at lave fejl – og der blev lavet rigtig mange fejl i dag,” siger Schmeichel til CBS Sports.

Derefter kommer han med sin kritik af Martial, der beskyldes for ikke at arbejde hårdt nok for holdet. 

“Og man skal selvfølgelig også se på nogle af spilerne… Da Højlund blev skiftet ud, forsvandt meget af presset helt oppe foran. Den fyr (Martial, red.), han (Ten Hag, red.) satte ind, gør ikke noget. Før havde man en, der arbejder rigtig, rigtig hårdt for holdet foran. Lige pludselig har du ikke det pres,” siger han.

“Og det giver det andet hold en masse muligheder for at sende bolden rundt. Så der er mange, mange ting, du kan se på. Men igen, hvis du scorer så mange mål, forventer du at få mere end ét point.”