Hobro har fyret træner Allan Kuhn. Ny mand på posten bliver Peter Sørensen, der fortæller, at han ikke tøvede med at takke ja til jobbet. 

Hobro har haft en skidt sæson, hvor det kun er blevet til fire sejre i superligaen og en aktuel bundplacering. I dag valgte klubben så at ryste posen og fyre træner Allan Kuhn, der kun nåede at sidde i Hobros trænersæde siden i sommer.  

”Vi er kede af at sige farvel til Allan, der er en fantastisk person, som vi har været glade for at have i Hobro IK, som klubbens sportschef, Jens Hammer Sørensen, siger til Hobros hjemmeside. 

Den nye træner bliver Peter Sørensen, der tidligere har været træner i senest Silkeborg, men også i AGF og Frederica. Og han glæder sig til at komme i gang, skriver TV2. 

”Nu kender jeg kun klubben udefra, men Hobro IK virker til at være en fantastisk klub, hvor man har gang i et rigtig spændende projekt. Så jeg skulle ikke bruge lang betænkningstid, før jeg takkede ja til at blive klubbens nye cheftræner.” 

Og som Peter Sørensen sagde til bold.dk, føler han med Allan Kuhn, som han har kendt i mange år som trænerkollega og tidligere spiller. 

”Jeg ved, hvordan det er. Både at skulle afløses og blive afløst af den anden. Denne verden er ubarmhjertig, for det er nemmest at skille sig af med én bestemt, selvom man er flere, der har leveret præstationer, som ikke er tilfredsstillende.” 

Hobro næste kamp i Superligaen er på hjemmebane mod Esbjerg, der pt ligger på en tredjeplads. Hobro er med sin bundplacering som nummer 14 og med kun 17 mål og 39 imod sig, også det hold, der har scoret færrest gange og lukket flest mål ind.