Philippe Coutinhos tid hos FC Barcelona kan være forbi til sommer. Manchester United står klar til at punge ud.

Den brasilianske offensivspiller skiftede fra Liverpool til FC Barcelona for mere end en milliard kroner for 14 måneders tid siden. Men Coutinhos ophold i det catalanske har ikke levet op til forventningerne.

Som Mirror skriver, skulle han have fortalt sine venner, at han har haft svært ved at finde sig til rette i klubben, hvor han heller ikke har kunnet fortsætte det imponerende spil, han viste i Liverpool. 

Ifølge det engelske medie har Coutinho været i kontakt med flere spillere hos Manchester United for at forhøre sig om klubben, og det har sagt gang i rygterne om et muligt skifte.

I så fald vurderes den 26-årige brasilianer til at koste i omegnen af 750 millioner kroner. Coutinho har indrømmet, at han savner at spille i Premier League og et skifte tilbage til Liverpool virker utænkeligt, da han blev upopulær i tilhængernes øjne, da han sagde farvel i januar 2018.

Manchester United er ikke den eneste klub, der skulle have et godt øje til Philippe Coutinho, da han også sættes i forbindelse med PSG. 

Coutinho har indtil videre spillet 60 kampe for FC Barcelona, hvor det er blevet til 18 scoringer.

Som Marca skriver, så skulle han også have raget en smule sig uklar med holdkammerater og beretter om en disputs til træning i fredags, hvor Gerard Pique skulle have kritiseret ham under opvarmningen for ikke at være mentalt til stede. 

Philippe Coutinho begyndte sin karriere i Vasco da Gamas ungdomsakademi, inden han blev købt af Inter i 2008 for små 30 millioner kroner.. Her blev han udlånt til Espanyol, men nåede at spille 28 kampe for italienerne, før han blev købt af Liverpool for cirka 63 millioner kroner i 2013.