Mauricio Pochettino og Pep Guardiola kommer til at se meget til hinanden her til aften, når de begge kommer til at stå uden for kridtstregerne og dirigerer deres respektive trupper, når Pochettinos PSG-mandskab tager imod City i den første af to Champions League-semifinaler.

LÆS OGSÅ: Indtager førstepladsen: Så mange trofæer har Messi vundet med Barca

Pochettino og Guardiola kender dog hinanden i forvejen, da der såmænd ikke er nogen manager, som Pochettino har mødt flere gange, end han har mødt Pep Guardiola.

Pep Guardiola kan trække på smilebåndet og stikke lidt til Paris Saint-Germain-manageren, da han står noteret for ti sejre, mens Pochettino har tre, hvilket kommer fra de i alt 18 møder mellem dem, som stammer fra tiden med Barcelona – Espanyol og Manchester City – Tottenham.

Det bliver derfor et nyt møde, hvor Pep Guardiola får lov til at udfordre Pochettinos nye mandskab, men sidstnævnte har allerede afvist, at opgøret ikke bliver personligt.

“Det er et hold, som møder et andet – det er ikke en personlig kamp. Det kommer til at blive en kamp mellem to virkelig gode hold,” siger han ifølge Sky Sports og fortsætter:

“Når man taler om Guardiola, så taler man om en af de bedste trænere i verden, hvis ikke den bedste. Jeg beundrer ham meget og ikke kun for de titler, han har vundet.”

Pochettino formåede at slå Pep Guardiola og Manchester City med Tottenham for to år siden, hvor man mødtes i Champions League-slutspillet.

LÆS OGSÅ: Enorme summer: Dette får Barca økonomisk ud af Super League

“Man kan ikke tage noget med fra dengang. Det var en helt anden kamp, tilgang og hold. City er anderledes i dag, og jeg er i PSG, som er et helt andet hold end Tottenham.”