Wolves vandt 1-0 i deres kamp i Premier League i fredags, da Adam Traore i det 92. minut sikrede dem sejren. Derfor måtte Fulham forladen banen uden mål og uden point.

LÆS OGSÅ: Storklub mangler 743 millioner: Kan være nødt til at sælge stjerner

Det betyder, at London-klubben befinder sig under nedrykningsstregen, selvom de har fået god hjælp af det danske landholdstalent Joachim Andersen.

Den 24-årige forsvarer har været en af de helt store stjerne på Craven Cottage, efter at været blevet hentet tl klubben på en lejeaftale fra franske Lyon i starten af denne sæson.

Hans præstationer har medført, at flere klubber har fået øjnene op for ham. The Telegraph skriver blandt andet, at både Tottenham, West Ham og Leicester er interesseret i danskeren.

Og nu har den tidligere Premier League-angriber og engelske landsholdsspiller Peter Crouch også givet udtryk for, at han er meget imponeret over danske Joachim Andersen.

“Han er en fornøjelse at se på,” udtalte han til BT Sport 1 efter kampen mellem Wolves og Fulham.

Desuden har Juninho Pernambucano, der er sportschef i Lyon, udtalt, at det ikke er utænkeligt, at Joachim Andersen ender med at fortsætte sin karriere i Premier League.

LÆS OGSÅ: Medie: United-stjerne tæt på exit

“Jeg tror, han ønsker at forlænge sit eventyr i Premier League. Han har spillet godt i Fulham, og hvis han gerne vil tilbage, så vil vi velkomme ham med åbne arme,” sagde ham.