Unge Kasper Dolberg har spillet glimrende ved dette års EM. Hans flotte præstationer har skabt både opmærksomhed og interesse omkring ham. Blandt andet er der forlydender om, at der er interesse fra Premier League.

LÆS OGSÅ: Koeman og Simeone godkender byttehandel mellem Barca og Atletico Madrid

Det sker efter, at Patrick Vieira er blevet ny manager i Crystal Palace. I forbindelse med sit nye job, står han nemlig overfor at skulle hente forstærkninger til truppen denne sommer. Her har han udset sig Kasper Dolberg som potentielt forstærkning for PL-mandskabet.

Vieira har allerede et godt kendskab til Dolberg, da de to arbejdede sammen i Nice. Nu skriver britiske The Sun, at Vieira vil forsøge at lokke den danske profil til Premier League. Det er selvfølgelig en klar indikation af, at han har været imponeret over, hvad han har set i hhv. Nice og EM.

Det er dog ikke kun Dolberg, der er af interesse for Vieira. Han har nemlig også Arsenal-reserven Eddie Nketiah på listen over spillere, som han ønsker at hente til Crystal Palace. PL-klubben kan derfor meget vel ende med at foretage flere indkøb eller lejeaftaler i løbet af sommeren.

Spørgsmålet er dog, om Crystal Palace overhovedet har råd til at købe Dolberg fri. Han har nemlig været i Nice siden 2019, hvor han har kontrakt frem til 2024. Derfor slipper de ham næppe, hvis ikke der smides en god sjat penge på bordet.

Siden sin ankomst til Nice, har Kasper Dolberg spillet 55 kampe for den franske klub. I disse kampe er det blevet til 4.359 minutter på banen, hvori han har bidraget med 17 mål og 5 oplæg.

LÆS OGSÅ: Officielt: Brøndby IF sælger Lindstrøm

Inden sin tid i OGC Nice, spillede Dolberg for Ajax, hvor han fik sit store gennembrud. Den hollandske storklub solgte ham i august 2019 til Nice, der betalte en pris på 20,5 millioner euro for den 23-årige dansker.