Onsdag led FC Midtjylland et chokerende 0-4-nederlag til Atalanta i klubbens Champions League-debut. Lørdag står de dog over for en ny opgave. Denne gang blot i 3F Superligaen.

LÆS OGSÅ: BIF-målmand om FCM: “Jeg forventer en intens kamp”

I sjette spillerunde i 3F Superligaen brager FC Midtjylland nemlig sammen med Brøndby IF på Brøndby Stadion. Forud for kampen afslører FCM-cheftræner Brian Priske, at han har opskriften på succes mod holdet fra Vestegnen.

“Der er ingen tvivl om vores tilgang til kampen. Vi vil ud dominere og selvfølgelig vinde kampen. Det er altid vores mindset. Vi vil presse og stresse Brøndby højt på banen, som vi har gjort med succes i mange kampe,” siger Priske til FC Midtjyllands egen hjemmeside, FCM.dk.

Han følger op med at understrege, at de har i sinde at jagte tre point.

“Vi vil jagte tre point. Vi går 100 procent efter det danske mesterskab, og det kommer ikke til at have nogen indflydelse, at vi spillede i onsdags. Det er i hvert fald vores krav til os selv.”

“Uanset hvor mange kampe vi spiller, er der ingen undskyldninger for ikke at jagte mesterskabet,” siger han afsluttende over for FCM.dk.

Brøndby er fortat at finde i toppen af Superligaen med 12 point. FC Midtjylland må derimod tage til takke med en femteplads og 10 point. Har de en sejr med hjem fra Vestegnen, stryger de dog til tops i tabellen.

LÆS OGSÅ: BIF-talent: “Vi skal gøre livet surt for FCM”

Pausen bliver dog kort for FCM-mandskabet, da de allerede onsdag skal i aktion igen. Her venter et Champions League-opgør mod Liverpool på Anfield.