FC Midtjylland leverede en fornem præstation mod Liverpool. Det ændrer dog ikke på, at de måtte forlade Anfield efter et nederlag på 2-0 i deres anden gruppekamp i Champions League.

LÆS OGSÅ: Liverpool-profil: “De gjorde det rigtig svært for os”

Efter blot få minutters spilletid havde en Anders Dreyer en stor chance, der kunne have sendt FC Midtjylland i front. Desuden kunne han kort før tid have udlignet til 1-1. Det lykkedes ganske vist at sende bolden i nettet, men desværre for FCM var det sidenettet, han ramte.

I denne forbindelse har FC Midtjylland-træner Brian Priske erkendt over for TV3 Sport, at Dreyer nok burde havde scoret på de to chancer:

“Ja, det tror jeg også, han vil svare ja til, når du spørger ham,” fortæller han til TV3 Sport, hvorefter han tilføjer, at kampen ikke kan sammenlignes med 0-4-nederlaget mod Atalanta:

“Det er en anden fornemmelse, jeg står med, men samtidig er jeg stadig skuffet ligesom resten af drengene. Vi følte egentlig, at vi havde en mulighed for at kunne få nogle point med herfra.”

Herefter fortæller han, at de er bevidste om, at de er havnet i en svær gruppe med stærke modstandere. Ligeledes roser han FC Midtjyllands defensive spil.

LÆS OGSÅ: Mikael Anderson er gået viralt: “Det mærkeligste jeg har set”

“Vi ved godt, at vi er i en svær gruppe med gode modstandere, så jeg synes, vi kan tage vores præstation med videre. Primært vores defensive organisation og presspil, som også fungerede rigtig fint. Vi holdt Liverpool nede på et minimum af chancer, som nok er det, der gør mig allermest glad,” siger Brian Priske til TV3 Sport.