Manchester United er efter sigende overbeviste om, at det er muligt for dem at drive prisen ned på et af deres toptransfermål. De er nemlig overbeviste om, at de kan købe Villarreal-forsvarer Pau Torres for mindre end hans frikøbsklausul på 430 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Beckham med hyldest til Solskjær: “Vi elsker alle Ole”

Den spanske forsvarer menes at være et af De Røde Djævles toptransfermål i det kommende transfervindue. Det skriver 90 Min, der også skriver, at Sevilla-centerback Jules Kounde står højt på deres liste.

Torres har præsteret rigtig flot i La Liga, men han har en frikøbsklausul på 430 mio. kr. Det er dog ikke sikkert, at hans nuværende klub har råd til at holde på ham, indtil en klub er villig til at betale dette beløb for ham.

90 Min skriver, at Manchester United forventer, at de kan købe ham til mindre end dette beløb. Det er dog ikke sikkert, at det helt er tilfældet for Kounde. Han har nemlig en frikøbsklausul, der lyder på lidt over 600 mio. kr.

United har bestemt brug for at styrke deres defensiv til sommer, da Harry Maguires form ikke har været, som den plejer at være. Desuden har der også været mangel på en stabil defensiv partner til englænderen.

Torres eller Kounde vil sandsynligvis være en defensiv opgradering i forhold til Lindelöf eller Bailly. Det er dog ikke den eneste position, som de ønsker at forstærke i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Medie: Cristiano Ronaldo har besluttet sig ift. Manchester United-comeback

Dog har coronapandemien haft indflydelse på klubbens økonomi, hvorfor Ole Gunnar Solskjær kan blive nødt til at vælge én position, som han vil fokusere på.