PSGs nye sportsdirektør Leonardo siger, at han ikke kan garantere, at Kylian Mbappe skriver under på en ny kontrakt. 

Rygterne svirrer om Kylian Mbappes fremtid. Den franske verdensmester er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og for nogle uger siden kørte der en historie i franske medier om, at den 20-årige angriber ikke vil forlænge sin kontrakt med PSG, der udløber i 2022. Det kan synes som lang tid, men da PSG betalte over en milliard kroner for spilleren i 2017, kan det betyde, at klubben må handle i god tid, hvis pengene skal hentes ind igen ved et eventuelt salg.

PSGs sportsdirektør Leonardo fortæller i et interview med Le Parisien, at Mbappe er en afgørende spiller for klubben, og at angriberen er vendt veloplagt tilbage fra ferie. 

”Der er ingen tvivl om, at han er en prioritet for os. Mbappe er her, og han er meget vigtig for klubben. Da han vendte tilbage til træning i mandags, havde han en fantastisk attitude og et stort smil i ansigtet. Han er meget karismatisk, og tilhængerne elsker han. Det er vigtigt at have en spiller som ham på holdet.”

Men på spørgsmålet om, hvorvidt Kylian Mbappe – der i den forgange sæson blev topscorer i den franske liga med 33 mål – vil forlænge sin kontrakt hjemme med PSG, var sportsdirektøren mere forsigtig i sit svar. 

”Jeg lover aldrig noget af to grunde. Først og fremmest fordi, jeg er ikke ansvarlig for alt, hvad der sker i denne klub, og dernæst fordi, jeg ikke vil kaste en masse løfter op i luften uden at være sikker på, at det holder. Jeg er kun interesseret i realiteterne og hvad vi ved med sikkerhed,” understregede brasilianske Leonardo over for den franske avis.