Paris Saint-Germain har bekræftet, at de forhandler med Lionel Messi om en ny kontrakt. Derfor virker det sandsynligt, at han bliver i den franske hovedstad.

Længe har der været tvivl om Lionel Messis fremtid, da hans kontrakt med PSG udløber til sommer. Derfor har han været kædet sammen med flere forskellige klubber.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Bukayo Saka

Blandt andet har der været forlydender om, at FC Barcelona vil hente ham tilbage. Det virker dog usandsynligt, at det bliver en realitet som følge af klubbens økonomi.

Derudover har han også været kædet sammen med et skifte til MLS, hvor særligt Inter Miami, der ejes af David Beckham, har været nævnt som destination.

For nyligt rapporterede flere medier desuden, at han havde modtaget et lukrativt tilbud fra Al-Hilal i Saudi-Arabien, som ville gøre ham til verdens bedst betalte fodboldspillere.

Selvom det ville være yderst indbringende for den argentinske stjerne at rejse til Saudi-Arabien, siges han at foretrække at forlænge med PSG.

Og nu bekræfter PSG-direktør Luis Campos, at de er i dialog med Messi-lejren om en ny kontrakt.

“Vi er i kontakt med Leo Messi, da vi ønsker at forlænge hans kontrakt,” siger han til Téléfoot ifølge Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Flere klubber interesserede i Osimhen: Det koster han

 “Jeg vil gerne beholde ham i dette projekt. Vi er nu i dialog om at nå dette mål og fortsætte med at have Messi hos os.”