Arsenal er ivrige efter at forlænge med Bukayo Saka, der er på radaren i flere andre storklubber.

Arsenal er naturligvis ikke interesserede i at miste Bukayo Saka. Derfor er de meget ivrige efter at forlænge hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Flere klubber interesserede i Osimhen: Det koster han

Hidtil har det dog ikke været muligt, hvorfor han fortsat er tilknyttet klubben under en kontrakt, der udløber i sommeren 2024.

Det kan blive problematisk for den engelske klub, da de dermed kan føle sig tvunget til et salg til sommer – og den situation vil de helst undgå at skulle stå i.

Flere klubber viser interesse for Saka, men blandt de interesserede finder man Manchester City. Det skriver mediet TalkSPORT.

Det faktum, at City er interesserede i ham, har medført, at Arsenal er blevet ivrige efter at forlænge hans kontrakt. De ønsker nemlig ikke at miste ham til deres rivaler.

Den 21-årige stjerne har været særdeles betydningsfuld for Arsenal i denne sæson, hvor han har bidraget med otte mål og syv oplæg i 28 kampe.

Hans store betydning for truppen understreger vigtigheden af hans forlængelse. Derfor er det et meget presserende emne for London-klubben.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola har udset afløser for Ilkay Gündogan

Skal City have fingrene i Saka, bliver det ikke billigt. Ifølge Transfermarkt har han en værdi på 100 mio. euro (744 mio. kr.), og det er utænkeligt, at han kan blive solgt for mindre.